Bedrijven gevestigd op de Ecofactorij

Bekijk alle bedrijven gevestigd op bedrijvenpark Ecofactorij in de gemeente Apeldoorn. Slimme combinaties tussen gemeente en bedrijven of tussen bedrijven onderling op het energiezuinige bedrijventerrein de Ecofactorij en met de Energie Expeditie tussen burgers en bedrijven.

GVT Transport & Logistics Apeldoorn B.V.

GVT Group of Logistics beschikt over een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux en biedt dankzij eigen barge terminals en eigen railterminals perfecte intermodale transportoplossingen binnen de Benelux, Europa en Azië. Met 5 strategische hubs in de Benelux (Tilburg, Alkmaar, Apeldoorn, Veendam & Willebroek), kan 24 uurs distributie worden gerealiseerd.

Bezoek de website 

Grolleman Coldstore

Grolleman Coldstore is de complete dienstverlener voor bedrijven die hun producten willen laten verpakken, koelen, invriezen en/of opslaan. Met name vleesproducerende en -verwerkende bedrijven (varkens-, rund- en pluimveevlees) maken gebruik van de diensten.

Bezoek de website 

SILS - Strong in Logistic Solutions

SILS is een flexibele, klantgerichte logistieke dienstverlener. Flexibel in oplossingen, consistent in professionaliteit en innovatief met integrale logistieke diensten. Met de drie kernactiviteiten Cargo, Logistics en Customs kan SILS haar klanten volledig ontzorgen.

SILS werkt zowel voor regionale, nationale als mondiale opdrachtgevers.

Bezoek de website  

Sparkling Projects - Sprankelend creatief met duurzame energie

De creatieve ingenieurs van Sparkling Projects begeleiden bedrijven en overheden bij vraagstukken op het gebied van energie- en milieutechniek, het toepassen van duurzame energiebronnen en energiebesparing. Gezamenlijk bedenken en realiseren wij vooruitstrevende technische oplossingen en diensten, die ook economisch haalbaar zijn.

Bezoek de website  

Wasco B.V.

Binnen Nederland een toonaangevende groothandel in de installatiebranche. Opgericht in 1970 en door vele jaren ervaring, expertise en vakmanschap uitgegroeid tot een landelijk begrip. Wasco heeft meer dan 30 vestigingen, drie grote distributiecentra en een uitgebreide webshop. Wasco is sinds 2002 onderdeel van Wolseley.

Bezoek de website 

VDL Weweler - Kracht door samenwerking

VDL Weweler ontwikkelt, produceert en verkoopt luchtvering, asliften en paraboolveren voor producenten van hoofdzakelijk trailers maar ook speciale assen voor trucks en bussen. De innovatieve oplossingen van VDL Weweler zijn ontworpen met het oog op OEM serieproductie en specialistische toepassingen in middelgrote aantallen.

Bezoek de website 

Harbers Trucks - Volvo en Renault bedrijfswagendealer

Harbers Trucks is een Volvo en Renault bedrijfswagendealer met 125 medewerkers en vijf vestigingen verspreid over de Veluwe. Naast de verkoop en onderhoud van bedrijfswagens leveren wij een uitgebreid pakket aan diensten. Onze vestiging in Apeldoorn is voor onze branche een podium vol noviteiten op het gebied van klimaatbeheersing.

Bezoek de website 

ITB2 Datacenters - Uw ICT, onze Datacenters

ITB2 Datacenters is een aanbieder van colocatie diensten in Nederland. Het bedrijf richt zich met duurzaam ontwikkelde datacenters op Financials, Corporate organisaties, overheden, MKB en internet service providers. ITB2 Datacenters heeft op dit moment een Tier II datacenter in Deventer (sinds 2007) en een high end Tier III/IV datacenter in Apeldoorn (sinds 2013).

Bezoek de website 

Breustedt Chemie BV

Op een perfecte locatie in het midden van het land, ligt ons mooie bedrijf: Breustedt Chemie B.V.. Sinds 1933 zijn wij gespecialiseerd in het distribueren van industriële chemicaliën. Al die tijd is onze missie onveranderd gebleven: u ontzorgen! Daarom bieden wij u een compleet pakket aan, van het bestellen van chemicaliën tot het afleveren. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor productondersteuning. Wij helpen u graag!

Bezoek de website 

Koninklijke Oosterberg

Koninklijke Oosterberg is één van de snelst groeiende elektrotechnische groothandels van Nederland. Ons familiebedrijf werkt door heel Nederland samen met grote, middelgrote en kleine bedrijven, van installateur tot industrie. Onze professionals werken samen met professionele partners die iedere dag weer succesvol willen zijn en dus altijd op onze support moeten kunnen vertrouwen.

Bezoek de website